Galerijen

Alienworks

Alienworks

Al ruim een jaar geleden heb ik ‘Alienworks’ bezocht, tot op heden heb ik de foto’s van die locatie nog niet op mijn website geplaatst. Een jaar later heb ik nog eens naar de foto’s gekeken en ik was niet helemaal tevreden met de bewerking van de foto’s, om die reden heb ik van begin af aan opnieuw bewerkt.

Lees verder Alienworks

Festival van de Levende Geschiedenis 2014

Festival van de Levende Geschiedenis 2014

Het grootste re-enactment festival van dit jaar vond plaats in Eindhoven. Het Eindhoven Museum was dit jaar de gastheer voor het festival. Helaas kon ik niet de hele dag naar het festival, vandaar ook aanzienlijk minder foto’s gemaakt.

Lees verder Festival van de Levende Geschiedenis 2014

World Living Statues Festival Arnhem

World Living Statues Festival Arnhem

Dit jaar vond het jaarlijkse festival met de nationale en internationale levende standbeelden wederom plaats in Arnhem. Vorig jaar had ik ook het idee om te gaan, dit jaar ben ik daadwerkelijk geweest. Ruim 150 artiesten staan 4 uur lang hun kunsten te vertonen in het centrum van Arnhem. De ene nog mooier dan de ander.

Door de drukte is het lastig om een goede plek te bemachtigen voor een levend standbeeld en een mooie foto te maken waarop geen hoofden van bezoekers staan. Verderop in dit bericht staan een selectie van de foto’s. Kijk ook zeker op Flickr, daar staat de volledige serie die veel geslaagde foto’s weergeeft. Hiermee krijg je een aardige indruk van de diversiteit van de artiesten.

Lees verder World Living Statues Festival Arnhem

Festival van de Levende Geschiedenis 2013

 Festival Levende Geschiedenis te Horst

In de aanloop naar de volgende editie van het Festival van de Levende Geschiedenis, georganiseerd door het Landelijk Platform Levende Geschiedenis, ben ik door mijn foto’s van vorig jaar gaan bladeren. Om jullie een idee te geven wat er allemaal te zien en te beleven is tijdens dit weekend heb ik in dit bericht een aantal foto’s van vorig jaar geplaatst.

Lees verder Festival van de Levende Geschiedenis 2013

Yamaha YZF-R6

Te koop: Verkocht: Yamaha YZF-R6

Voor de verkoop van deze motor heb ik foto’s gemaakt, een aantal degelijke foto’s versnelt en stimuleert natuurlijk de koop. Binnen enkele dagen was de motor dan ook verkocht en de nieuwe eigenaar kon ik tevens verblijden met de foto’s!

De foto’s bevatten veel detailopnames om de koper veel te kunnen laten zien van de motor. Hieronder de fotogalerij:

Lees verder Yamaha YZF-R6

Villa Das

Villa Das

Afgelopen week deze leegstaande villa bezocht. Van de villa is niet veel te zien wanneer je er langsrijdt, de begroeiing staat tot aan de eerste etage. Zodoende was het even zoeken om binnen te komen. Wel was duidelijk dat er al vele voor ons zijn geweest, er waren duidelijke ‘looppaden’ tussen de beplanting te zien.

Lees verder Villa Das

Portret & Cadeau

Portret & Cadeau

Voor het 25-jarig huwelijk van haar ouders wil Marina samen met haar drie broertjes een origineel cadeau geven. Of ik iets kan betekenen voor het cadeau van mijn schoonouders? Natuurlijk! Zo gezegd zo gedaan, een datum geprikt om een foto te maken van het viertal.

Een meer regenachtige dag hadden we niet kunnen kiezen (die ene week begin mei dat het bijna non-stop regende). Met Marina haar broertjes opgehaald en naar Heusden (aan de Maas) gereden om daar een droge plaats te zoeken voor het viertal, ikzelf was lijdend voorwerp.

Lees verder Portret & Cadeau

Fotoverslag Marrakech

Marrakech, de reis in beeld

In juni zijn we ter ere van het 35 jarig huwelijk van mijn ouders op vakantie geweest, de reis ging naar Marrakech, Marokko. Het is volgens de locals de meest toeristische stad van Marokko. En daar kunnen ze zo maar eens gelijk in hebben!

In dit bericht schrijf ik een verslag van de reis en de indrukken die we tijdens de reis hebben opgedaan. Dit alles probeer ik zoveel mogelijk te doen aan de hand van de gemaakte foto’s tijdens de reis.

Lees verder Fotoverslag Marrakech

Step in the Arena 2014

Internationaal Graffiti Festival

Het weekend van 21 en 22 juni stond in het teken van het internationaal graffiti festival. Al enkele jaren wordt dit in Eindhoven georganiseerd door Dynamo (http://www.dynamo-eindhoven.nl/). Het festival viert dit jaar zijn 5-jarig jubileum met activiteiten in onder andere de Berenkuil. Op de zondagmiddag heb ik samen met Marina even een rondje gelopen in en rond de Berenkuil.

Lees verder Step in the Arena 2014