Afgelopen weekend vond in Arnhem het World Living Statues Festival plaats. Aan dit festival zit een wereldkampioenschap vast wat is gewonnen door het Nederlandse duo ROEST!

De route was dit jaar korter en heb ik als minder druk ervaren, de smalle straatjes in het centrum zijn dit jaar niet opgenomen geweest in de route wat het kijkplezier aanzienlijk verhoogt. In juni heb ik ook het NK Living Statues bezocht, veel bekende gezichten vertoonde ook op het WK hun kunsten.

Wederom veel prachtige standbeelden van zowel kids al volwassenen. In de laatste categorie doen zowel amateurs als professionals mee. Hieronder mijn kijk op het World Living Statues Festival van afgelopen weekend.

Ik heb er bewust voor gekozen om voornamelijk portretten te maken omdat ik het niet fijn vind als er afleiding op de achtergrond te vinden is. Omdat ik de Living Statues graag fotografeer voor een zachte (onscherpe) achtergrond vind je veel opnames van dichtbij.

Kids 

Volwassenen

Deze en andere foto’s vind je terug in het album op Flickr: https://www.flickr.com/photos/robertdelpeut/albums/72157658850330600

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.