Het weekend van 21 en 22 juni stond in het teken van het internationaal graffiti festival. Al enkele jaren wordt dit in Eindhoven georganiseerd door Dynamo (http://www.dynamo-eindhoven.nl/). Het festival viert dit jaar zijn 5-jarig jubileum met activiteiten in onder andere de Berenkuil. Op de zondagmiddag heb ik samen met Marina even een rondje gelopen in en rond de Berenkuil.

Meer dan 200 wereldwijde artiesten  maken hun opwachting in de Eindhoven Arena,  de Berenkuil.

Honderden, zo niet duizenden spuitbussen zijn gebruikt om de kunstzinnige graffiti aan te brengen. Niet alleen spuitbussen passeren de revue maar her en der verschijnt een kwast of roller ten tonele.
In de eerste galerij zie je de artiesten aan het werk.

De tweede galerij laat een deel van het werk van de artiesten zien, er is zoveel moois te zien wat stuk voor stuk de moeite waard is om vast te leggen. De graffiti loopt uiteen van een abstract lijnenspel tot fictieve tekenfilmachtige figuren en levensechte portretten.

Uiteraard kan ik het niet laten om van de lange muren een panorama te maken. Let op: de panorama’s zijn 1600 pixels breed en kunnen deels van je scherm verdwijnen.

Untitled_Panorama2
Untitled_Panorama1-2

Gelukkig blijven alle werken weer een jaar bewaard 🙂

One Comment

  1. Pingback: Reino – Strobist – Peutograaf

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.