Drive@Weeze

Drive@Weeze: driften op voormalig militair terrein

Op het voormalig militair terrein in Weeze, naast het huidige vliegveld in Weeze, is een rijvaardigheidscentrum waar een aantal vormen van autorijden (recreatief) kunnen worden beoefend. Driften is de ultieme vorm van voertuigbeheersing, een degelijke basis voor iedere tak in de autosport.

Drive@Weeze heeft een terrein van 20.000m² waar verschillende instructeurs beginners tot ervaren drifters bijstaan om een dag op het circuit tot een leerzame en een leuke dag.

Ik ben samen met Jobert en zijn BMW al vroeg vertrokken naar Weeze, vergezeld door de klimmende zon die ons de hele dag heeft voorzien van een aangename temperatuur.

Tussen het fotograferen door ben ik regelmatig ingestapt om mee te rijden, Drive@Weeze biedt voor €10 de mogelijkheid om een hele dag mee te kunnen rijden met de drifters. Erg gaaf en ik kan het iedereen aanraden!

Aan het einde van de middag werd ik voor het eerst aangesproken door iemand van de organisatie dat het niet toegestaan was om te fotograferen. Bijzonder, want ik was toch al een hele dag bezig. Gelukkig werd er geen groot probleem van gemaakt, de meeste afbeeldingen waren tenslotte toch al binnen 🙂

Joop, bedankt en ik ga graag nog een keer mee!

De overige foto’s zijn te bekijken in het album op Flickr: https://www.flickr.com/photos/robertdelpeut/sets/72157643580678223/

Grtz,
Robert

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.