September kenmerkt zich door de vele mooie dagen die deze maand kent. Ondanks dat de dagen korter worden, schijnt geregeld de zon en is de temperatuur aangenaam. Zo ook op de bruiloft van Tim en Leonie. Voor mij de eer om deze zonnige bruiloft vast te leggen.

Laat ik eens aftrappen met de ‘aftermovie van de bruiloft van Tim & Leonie, mijn ervaringen door de dag heen vind je verderop in dit bericht.

De wekker ging vroeg, erg vroeg. Ik ben graag op tijd aanwezig als, maar deze keer mocht ik extra vroeg uit de veren omdat de bruiloft van Tim en Leonie in de provincie Zeeland plaats vond. De eerste stop was Vlissingen.

Na enkele uren waren alle voorbereidingen getroffen. Tijdens het opmaken en aankleden van de bruid heb ik ook de ringen gefotografeerd en het was wachten op Tim. Op de afgesproken tijd arriveerde hij om Leonie op te halen. Aansluitend werden foto’s gemaakt op meerdere pittoreske plaatsen die vooraf door het bruidspaar zijn uitgezocht.

Verrassingen zijn leuk. Vaak neem ik nog even contact op met één van de ceremoniemeesters om te checken of er dingen zijn die het bruidspaar niet weet en voor mij wel handig zijn om vooraf te weten. Dit keer waren de rollen omgedraaid, Tim nam met mij contact op om te laten weten dat hij een klassieker had geregeld waarin hij en Leonie die dag werden vervoerd, mét chauffeur!

Na een leuke fotoshoot rondom Kasteel Westhove in Oostkappelle maakte het bruidspaar zich klaar voor de ceremonie in Middelburg. Het beschikbare licht in de ruimte was een uitdaging, gelukkig wist ik dit vooraf.

De dag werd afgesloten met een feest op het strand. De bewolking verdween als sneeuw voor de zon en er kon buiten geproost worden op het bruidspaar. Na nog enkele foto’s gemaakt te hebben rondom de feestlocatie heb ik afscheid genomen van het bruidspaar.

Meer van deze reportage is te vinden in het album op Flickr: https://www.flickr.com/photos/robertdelpeut/albums/72157689711975186

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.