Op een prachtige dag aan het einde van de zomer zijn Thijs & Lisa in het huwelijksbootje gestapt, ik mocht erbij zijn om het huwelijk vast te leggen. Rondom Boxtel heb ik een prachtige dag gehad tijdens het fotograferen van deze bruiloft. In dit bericht een selectie van de foto’s van die dag.

Thijs en Lisa hebben ervoor gekozen mij in de ochtend te ontvangen, een rustige start van de dag voor mij als fotograaf. Een mooi moment om alvast de ringen en het eventuele bruidsboeket vast te leggen, óf een combinatie daarvan.

De ringen te midden van de bloemen, gefotografeerd met een macro-objectief.

Nadat Lisa zich heeft aangekleed heb ik een strategische plek opgezocht zodat ik tijdens het afdalen van de trap in ieder geval de blikken van enkele gasten kan zien. Altijd een leuk moment als je het mij vraagt.

Enkele gasten die Lisa opwachten onder aan de trap in het ouderlijk huis.

Thijs haalt Lisa traditiegetrouw op bij haar ouders en samen met hen vertrek ik naar de locatie voor de fotoshoot. Al eerder ben ik op de locatie geweest en ik was erg verheugd om hier te fotograferen. De droogte van de hete zomer was net achter de rug en de locatie was inmiddels voorzien van fris groen.

Naast het fotograferen van het bruidspaar samen, zorg ik ook altijd voor enkele foto’s van de bruid en bruidegom los van elkaar. De authentieke bakstenen muur leende zich hier uitstekend voor.

Met het 85 mm objectief ontstaat een zachte onscherpte die de lijnen van de muur volgt.

Aan het begin van de middag staat de ceremonie op de planning zie plaatsvindt op de feestlocatie. Stijlvol aangekleed wat terugkomt in de fotoreportage. Na de ceremonie trouwen Thijs en Lisa in één van de kerken in Boxtel. Een knusse en stijlvolle kerk.

Zoals jullie wellicht van me gewend zijn volgt er aan het einde van vrijwel iedere fotoshoot tegenwoordig ook een video als compilatie. Ook tijdens de bruiloft van Thijs en Lisa heb ik deze samen kunnen stellen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.