De thuiswedstrijd, heerlijk. Het gevoel met 1-0 voor te staan nog voordat je aan de grote dag begint. Yasmin komt uit het Land van Heusden en Altena, Martijn komt niet uit de regio. Omdat het stel besloten heeft om in Martijn zijn woning te gaan wonen na de bruiloft, houden ze de bruiloft in de woonomgeving van Yasmin.

Slechts op 10 minuten rijden vanaf huis vind ik Yasmin die druk bezig is met de voorbereidingen. Een gezellige drukte maar tegelijkertijd heerst er een ontspannen sfeer.

Martijn is op tijd bij Yasmin wat mij de kans geeft om ook van hem alleen nog wat foto’s te maken. De gezonde spanning bij hem is voelbaar, ondanks dat laat hij zich prima vastleggen terwijl hij de laatste voorbereidingen treft.

De fotosessie vindt plaats bij Slot Loevestein, ondanks dat ik uit de regio kom heb ik daar niet eerder een trouwreportage gemaakt, eens moet de eerste keer zijn!

Destijds had ik nog de beschikking over een drone die ik ook voor enkele foto’s heb ingezet, het blijft een leuke afwisseling tussen de beelden. Tussendoor vindt de kerkdienst plaats en we sluiten de dag af met een heerlijk stukje bruidstaart.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.