In maart dit jaar zijn Hans & Tineke getrouwd, ze hebben er voor gekozen om de bruiloft in twee dagen op te splitsen en heb ik dus ook op deze twee dagen de fotografie verzorgd. Op donderdag zijn Hans en Tineke getrouwd voor de burgerlijke stand en op zaterdag is het feest gevierd. In dit bericht een greep uit de selectie van de donderdag waarop de ceremonie heeft plaatsgevonden.

Deze dag begon met het fotograferen van de voorbereidingen van de bruid, in het ouderlijk huis van Tineke. Hier heeft Hans haar opgehaald waarna ik samen met het bruidspaar en de zus van Tineke naar het vestingstadje Woudrichem ben gegaan voor de fotosessie.

Voor de fotoshoot is de locatie gevallen op het vestingstadje Woudrichem, vergelijkbaar met Heusden maar dan iets groter en het biedt voor de fotograaf net wat meer opties.

Alle gasten voor de ceremonie, ongeveer 20 stuks, werden aan huis opgehaald met een bus. Het was een uitdaging om in deze rijdende en dus schommelende bus te fotograferen. Aansluitend aan de ceremonie is ook de taart gesneden en gegeten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.