Website online!

Yes! Mijn website is online!

Welkom op Peutograaf.nl! Omdat ik graag een centrale plaats wil voor al mijn foto’s en de verhalen hier omheen heb ik een website gemaakt.  Waar interesseer ik me in en wat ga je zoal tegenkomen?

Portret
Portretten van mensen vind ik erg leuk om te maken. In de natuurlijke habitat zoals in Thailand, re-enactment zoals tijdens het Festival van de Levende Geschiedenis of geposeerd voor een kado of gewoon een leuke foto. Nog interessanter om dit alles te combineren met strobist-fotografie.

Strobist
Strobist fotografie is een hele leuke tak van fotografie. De term omvat alle fotografie waarbij de flitser van de camera wordt afgehaald, zo kan er op vele manieren worden gespeeld met het licht. De gemaakte strobist-foto’s zal ik van de nodige uitleg voorzien.

Urbex
Het avontuur rondom het bezoeken van een verlaten locatie zal ik voortaan hier beschrijven. Ook probeer ik informatie te vinden rondom de locatie die bezocht is, dit niet niet altijd even gemakkelijk.

Natuur
De natuur biedt vele kansen om mooi foto’s te maken. In de ochtend en in de avond is het licht op zijn mooist, we spreken dan van zacht licht. Dit onderwerp is me pas gaan interesseren sinds dat ik in het Hallerbos ben geweest.

En de rest..
Uiteraard  beperk ik me niet tot de onderwerpen hierboven want ik vind alle vormen of onderwerpen een uitdaging om te fotograferen.

In de komende tijd zullen alle albums die al op Flickr staan ook een plaatsje krijgen op Peutograaf.nl. Voorzien van een korte beschrijving kun je dan hier terecht om eens door mijn foto’s te bladeren.

Een berichtje bij een album of een foto vind ik altijd leuk! 🙂

Grtz,
Robert Delpeut
Peutograaf.nl

Een gedachte over “Website online!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.