Sinds medio vorig jaar fotografeer ik met regelmaat voor Venticare en het bijbehorende magazine. Het verschijnt 6 keer per jaar en is gericht op zorgprofessionals in de acute zorg. Hierbij valt de denken aan de spoedeisende hulp, intensive care en de hartbewaking. Op de laatstgenoemde werk ik zelf en zodoende kwam ik in contact met de redactie. In dit bericht een selectie van de foto’s die ik voor de december editie heb gemaakt.

Voor de editie van december heb ik zorg gedragen voor een reportage op de Acute Service in het HMC Antoniushove in Leidschendam. Op deze afdeling worden oncologische patiënten opgevangen zodat zij de drukke spoedeisende hulp kunnen mijden.

Naast een impressie van de afdeling zijn er ook portretten van de initiatiefnemers en enkele verpleegkundigen van de afdeling in Venticare verschenen. Hiervoor heb ik altijd een softbox met flitser paraat, de meeste ziekenhuizen hebben geen fancy verlichting.

In de laatste editie van december geeft het bestuur haar visie op het komende jaar, ieder bestuurslid werd hiervoor geportretteerd. Vrijwel allemaal professionals in de zorg, hiervan weet ik inmiddels dat ze niet graag gefotografeerd worden. Ondanks dat is het resultaat meer dan geslaagd. Binnenkort worden de foto’s ook gebruikt voor de nieuwe website van Venticare.

Tijdens één van de bestuursvergadering was ik te gast, zodoende heb ik ook foto’s genomen tijdens de vergadering. Ook deze zijn in de decembereditie van Venticare Magazine gebruikt.

Meer foto’s zijn verschenen in de genoemde editie van Venticare, nieuwsgierig geworden? Lees Venticare Magazine! Ook los te bestellen op de nieuwe Venticare website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.